Wist je dat maar 11% van de vrouwen en hun partners echt genieten van hun zwangerschap?

Nadat je iedereen het goede nieuws verteld hebt en die eerste roes van gelukzaligheid voorbij is, begint je zwangerschap pas echt. De datum tot je uitgeteld bent is nog ver weg en lang niet iedere dag van je zwangerschap is even leuk! Pijn, misselijkheid, vermoeidheid zijn maar een paar van de kwaaltjes waar veel vrouwen last van krijgen en de mensen om je heen lijken soms gelukkiger met de zwangerschap dan jijzelf!

Ook de kwaaltjes waar je liever niet over praat ...

Vanaf de eerste dag van je zwangerschap verandert je hele lichaam, van gebit tot daar beneden. Praten over zwangerschapsklachten is al moeilijk, helemaal als het gaat over je intiemere plekken. Met "Kwaaltjes Onder Controle" h​eb je alle klachten op een rijtje. Van top tot teen.

Onderstaande verhaal is van Inge, de trotse moeder van een Robin, de 11 maanden oude dochter van haar en Harry. Zij stuurde ons de onderstaande brief met een mooi verhaal over hoe onze boeken haar hebben geholpen.

author

Ik voel me niet meer zo alleen op de wereld

Iedereen zegt altijd: “De mooiste tijd van je leven! Geniet ervan!” Maar er zijn dagen dat ik helemaal niet zo geniet van zwanger zijn. Mijn vriendinnen geven me het gevoel dat ik negen maanden lang elke dag moet genieten en stralen. Het voelt als een taboe om te zeggen dat zwangerschap niet altijd even leuk is. Ik voelde me schuldig, durfde niet te klagen en zei altijd maar dat het fantastisch ging. Het voelde alsof ik de enige op de wereld was die het niet de mooiste tijd van mijn leven vond.

Dankzij deze boeken weet ik dat ik lang niet de enige ben die last heeft van kwaaltjes, zorgen en vermoeidheid. Alleen al het gevoel dat ik er gewoon over kan lezen op de dagen dat ik me minder voel, is al een hele steun in de rug en ik voel me niet meer zo alleen op de wereld. Nog een paar maanden te gaan en op de mindere dagen voel ik me niet meer zo schuldig.

En het mooiste, ik kan eindelijk genieten op de dagen dat het goed gaat, omdat ik weet waar ik aan toe ben.

baby cover

Hier weet je straks alles over:

 • 1
  De meest voorkomende klachten.

  Hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Alles op een rijtje met handig advies.

 • 2
  Je emotionele toestand.

  Stemmingswisselingen, moederinstinct en depressie. Waar komt het vandaan en hoe ga je ermee om?

 • 3
  De intiemere kwaaltjes.

  Diarree, afscheiding en blaasontsteking. Praktische tips om intieme klachten te voorkomen en te verlichten.

Weet jij wat je wel en niet mag doen tijdens je zwangerschap?

Wat kan ik wel en niet eten? Kan ik nog sporten of klusjes doen? Je zit met een hele hoop vragen tijdens je zwangerschap. Constant maak je de afweging of wat je doet wel gezond is voor je baby. Maar natuurlijk wil je ook niet de hele dag stil zitten en hoewel je eet voor twee, moet dat dan saai zijn?

Wat weet jij over infecties?

Wel eens gehoord van toxoplasmose? Zwangere vrouwen lopen extra veel risico vanwege de mogelijke schade die deze infectie kan aanrichten aan je ongeboren kind. De parasiet die zorgt voor infectie komt voor op niet genoeg gegaard en rauw vlees, maar ook op sommige groenten.

Met "Het Gezonde Baby Plan",​weet je straks niet alleen alles over de gezonde voeding en beweging, maar ook alles over schadelijke infecties en hoe het te voorkomen.

 • 1
  Hygiëne en infecties

  Hoe blijven jij en je baby gezond? Alles over gevaarlijke infecties waar je extra voor moet oppassen.

 • 2
  Voeding en beweging

  Wat mag je wel en niet eten? De beste tips over voedsel en sporten voor een gezonde zwangerschap.

 • 3
  Lekker eten voor twee

  Leuke ideeën en smakelijke recepten. Gezond, lekker en afwisselend eten voor twee.

Mijn vriend heeft de zwangerschap ook overleefd!

Dat het pakket niet alleen handig is voor  vrouwen - maar misschien zelfs nog wel meer voor mannen - leerde ik bij het lezen van het onderstaande mailtje van Saskia.

author

“Op sommige dagen voelde ik me echt een hormonenbom. En die bom ontplofte thuis dan ook vaak, met mijn vriend als slachtoffer. Hij deed zo zijn best, maar ik was vaak veel te moe en had het geduld niet om uit te leggen wat eraan scheelde. Hij durfde op een gegeven moment bijna niet meer bij me in de buurt komen, ik voelde me niet meer gewild, dus weer ruzie.

Druk op je relatie, naast alle andere zorgen, is echt het laatste wat je wilt. Deze zwangerschapsboeken waren echt een uitkomst. We konden er samen voor gaan zitten en lezen. Eindelijk weer iets wat we samen konden doen. Mijn vriend begreep sneller wat er met me aan de hand was, zonder dat ik het hoefde uit te leggen. Hij heeft de zwangerschap ook overleefd!

Zet je kleine zo gezond mogelijk op de wereld

Het is eindelijk zover! Het moment waar je al die tijd naar toe hebt geleefd. Maar wat nu? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, alles met z’n eigen voor- en nadelen De keuze is uiteindelijk aan jou, maar ja, wat moet je kiezen?

Wat ga jij bevallen?

In het ziekenhuis? Of toch gewoon thuis? E​en hele bevalling​geeft je een helder overzicht van alle mogelijkheden voor je bevalling. En niet alleen dat, het boek geeft je ook alle voor- en nadelen, zodat je zelf de beste keuze kunt maken.

Stress genoeg immers! Concentreer je zonder zorgen op datgene waar je al die negen maanden naartoe hebt gewerkt.

 • 1
  Thuis of in het ziekenhuis?

  Alle voor- en nadelen handig en duidelijk op een rijtje.

 • 2
  Eten tijdens je bevalling.

  Wat mag je wel en niet eten? De beste tips over voedsel en sporten voor een gezonde zwangerschap.

 • 3
  Bevallingspijn.

  Wat zijn de beste pershoudingen? Alles wat je wilt weten over pijnbestrijding.

author

Ik weet nu wel raad met al die goedbedoelde adviezen van vriendinnen.

Anna (32)

Na de felicitaties van vrienden, bekenden en familie, is het altijd hetzelfde liedje. “Ga je thuis bevallen? Dat moet je echt niet doen!” “Borstvoeding? Nee joh, ik las laatst dat de fles veel beter voor de kleine is!” En natuurlijk ook een heel rijtje aan tegenstrijdige voedingsadviezen voor tijdens mijn zwangerschap.

Natuurlijk, het is allemaal goed bedoeld, maar ik werd er gek van! Ik zag door de bomen het bos niet meer. Nu heb ik gelukkig alle informatie op een rijtje, met drie korte en heldere boeken. Of het nou over de voor- en nadelen van borstvoeding gaat, thuis of in het ziekenhuis bevallen, hoe ik moet omgaan met vermoeidheid en kwaaltjes of welke levensstijl gezond is voor mijn baby tijdens de zwangerschap. Ik weet nu wel raad met al die goedbedoelde adviezen!

Over de auteur

Boris Bergman bezocht seminars, workshops en las alles wat los en vast zat over zwangerschap en bevalling. De reden? Tijdens hun eerste zwangerschap raakte zijn vrouw zo depressief van de hormonale veranderingen dat zij abortus pleegde.

Boris voelde zich machteloos en dacht: dit nooit meer. Hij bundelde al zijn opgedane kennis in drie makkelijk te lezen boeken en is inmiddels ook een trotse vader.

Alles wat je moet weten om 9 maanden te genieten

Stop met stressen en je zorgen maken. Lees onze boeken en word zelf een expert!

Hier weet je straks alles over:

 • cover
  Kwaaltjes Onder Controle

  Een overzicht van alle zwangerschapskwaaltjes en advies om klachten te voorkomen en te verlichten.

 • cover
  Het Gezonde Baby Plan

  Alles over de gezondheid van jou en je baby. Over voeding, sport en hygiëne, incl. smakelijke recepten.

 • cover
  Zorgeloos Bevallen

  Jouw gids met alles wat je moet weten over bevallen, met alle voord­ en nadelen op een rijtje.

 • Normale prijs €97,95
 • Tijdelijke bundel prijs €39,97
Koop direct het hele pakket

Lees het boek op je favoriete toestel

De boeken zijn beschikbaar als digitale download. Na je bestelling kun je de ebooks direct downloaden naar je favoriete toestel. Geen verzendkosten of lang wachten dus!

Je kunt de boeken op onder andere de volgende apparaten lezen:

 • Tablet, zoals iPad en Samsung
 • Telefoon, zoals iPhone, Android en Windows
 • E-reader, van bijvoorbeeld Kindle of Kobo
 • En natuurlijk op de laptop of computer
image on devices

Veel gestelde vragen

 • Hoe ontvang ik de boeken?

  Je ontvangt het boek inclusief bonussen als digitale download. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan, waar je ook bent.

 • Wat de levertijd van de boeken?

  De boeken worden als digitale download geleverd. Dit betekend geen wachttijd en je kunt dus direct beginnen met lezen!

 • Wat ontvang ik precies?

  Na betaling ontvang je de volgende boeken als digitale PDF: Kwaaltjes Onder Controle, Het Gezonde Baby Plan & Zorgeloos Bevallen

 • Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben over mijn aankoop?

  Ik heb een 60 dagen, niet goed geld terug garantie. Stuur een mailtje via het contactformulier, en ik stort direct je aankoopbedrag terug!

Een zorgeloze zwangerschap en bevalling

De ultieme bundel zwangerschapsboeken die je de weg wijzen op jouw pad van zwangerschap tot bevalling. Een complete gids, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken

 • Normale prijs €97,95
 • Tijdelijke actie prijs €39,97
Bestel direct het pakket met korting
Ik houd 100% rekening met je privacy.